SVENSKA


Mayumi's Wellness Massage's unika metod


är en fusion av forntida visdom i öst och modern västerländsk praxis. Den uppskattade tekniken är en frukt av decennier lång erfarenhet i Japan, Vietnam och Sverige.

Mayumis behandlingar erbjuds genom att beakta varje individs tillstånd för att effektivt släppa stressen och vitalisera kropp och själ med ny energi.

Mayumi's Wellness massage är en plats där du kan väcka dina sinnen medan du aktiverar kropp och själ igen. Vår behandling är heltavkopplande och lugnande. Det är en perfekt motgift för den stressiga moderna livsstilen.

Välkommen och njut av ögonblicket av total avkoppling.och lugnande,  och är det perfekta motmedlet för en stressig livsstil.

Relaxande oil massage


Oriental fot reflexology

Detox Ansikts &

Huvud massage

MENY & PRISER

Relaxande Body Oil Massage


Med en anti-aging ekologisk olivolja ooh varma stenar (frivilligt), är detta en lyxig massageteknik som mjukar upp muskler och sinne med hjälp av långa svepande masseringar av varierande tryck.  Den terapeutiska stimuleringen förbättrar muskler, cirkulation och flexibilitet.  Det löser också upp ackumulerade gifter och stress, och främjar god hälsa.  Effekterna fortgår långt efter att behandlingen är över och lämnar kroppen med en mjuk och eterisk känsla, som att sväva på moln.

Du kan välja hela eller delar av kroppen för att koncentrera sig på samt behandlingstiden.  Vi kan skräddarsy hela upplevelsen att möta dina personliga behov (huvud, ansikte, nacke, axlar, dekolletage, mage, rygg, händer, armar, ben, fötter).

 

Eventuella biverkningar av relaxerande kroppsoljemassage är: mindre obehag eller träningsvärk, rodnad, värme, inflammation, huvudvärk eller muskeltrötthet.  För att minimera risken för dessa biverkningar, föreslår vi att dricka mycket vatten både före och efter behandlingen.  Vi rekommenderar också att undvika koffein, alkohol och nikotin under dygnet efter massagen.Basic

60min / 950 SEK


Standard

90min / 1350 SEK


Executive

120min / 1750 SEK


Lyx

150min / 2150 SEK

Oriental Fot Reflexology

Teorin för zonterapi är att reflexpunkter motsvarar specifika organ och körtlar i kroppen.  Då man med fingertryck stimulerar dessa reflexpunkter främjar man hälsan i dessa organ och körtlar via kroppens nervbanor. Eventuella biverkningar är: trötthet och gäspande, förkylnings eller influensaliknande symtom från frisläppandet av toxiner, och lätt huvudvärk.  Ibland kan biverkningar även ge ömhet i fötterna, illamående, hudutslag och svettningar. För att minimera biverkningar, rekommenderar vi att dricka mycket vatten för att hjälpa till att rensa kroppen. 


60min / 950 SEK

Detox Ansikts & huvud massage

Vår ansiktsbehandling och huvudmassage är ett lite lyxigare paket. Genom att kombinera stimulering av precisa akupunkter i ansiktet och manuellt lymfdränage, som gör att muskelspänningar släpper och lymfan kan cirkulera i kroppen, vilket gör att du kan uppleva en mängd positiva effekter som avgiftning och nerv avkoppling.  Detta är en djup reparativ process som lämnar dig med ljusare och föryngrad hud. I behandlingen ingår en speciell ansiktsmask och massage på händer, armar, dekolletage, hals och huvud.


60min / 950 SEK

MASSAGEOLJA

VI ANVÄNDER

OLEO SPA ORGANIC OIL

den finaste kvaliteten på olivolja med 0,1% surhet.

Denna mirakelolja innehåller naturlig anti-aging-medel, som sällan används i konventionella produkter. Oleo Spa Organic Oil smälter överraskande smidigt in i huden och penetrerar djupt för att aktivera hudceller. Efter behandlingen blir huden ljusare, mjukare och känns som att röra vid ett fint silke.

[Kontraindikationer]


Mayumi's Wellness Massage behandling är icke-invasiv, avkopplande och naturlig.

Därför anses den i allmänhet vara en säker behandling för de flesta. 

Men det finns kontraindikationer. Enligt nedan:

• Feber

• Inflammation

• Högt blodtryck

• Infektionssjukdomar

• Bråck

• Osteoporos (benskörhet)

• Åderbråck

• Brutna ben

• Cancer

• HIV


• Hudproblem: som hudutslag, sår, blåmärken, brännskador, bölder, blåsor och fotsvamp

(Vanligtvis är dessa problem lokala, så terapeuten kan fortfarande ge massage i andra områden)


• Övriga villkor: För diabetes, astma, sköldkörtelproblem, gikt, cirkulationsproblem, epilepsi och andra allvarliga tillstånd

bör man ta försiktighetsåtgärder, och söka upp en en läkare för utlåtande innan massagebehandling.

Screen Shot 2020-06-19 at 0.40.34
Screen Shot 2020-06-19 at 0.41.59
pixta_7354000_S
Screen Shot 2020-06-19 at 0.45.12

MWM

MAYUMI'S WELLNESS MASSAGE