Svenska

Välkommen till Mayumis Wellness Massage!


Här kan du stimulera dina sinnen och samtidigt ge återhämtning till kropp och själ. Vi erbjuder en speciell teknik som är en kombination av traditionella japanska metoder och en mix av andra beprövade tekniker. Vår behandling är grundligt avslappnande och lugnande,  och är det perfekta motmedlet för en stressig livsstil.


Tack för ditt besök.  

Vi hoppas att vi ses snart !!

   


Meny och priser 


Relaxande Body Oil Massage


Med en anti-aging ekologisk olivolja ooh varma stenar (frivilligt), är detta en lyxig massageteknik som mjukar upp muskler och sinne med hjälp av långa svepande masseringar av varierande tryck.  Den terapeutiska stimuleringen förbättrar muskler, cirkulation och flexibilitet.  Det löser också upp ackumulerade gifter och stress, och främjar god hälsa.  Effekterna fortgår långt efter att behandlingen är över och lämnar kroppen med en mjuk och eterisk känsla, som att sväva på moln.

Du kan välja hela eller delar av kroppen för att koncentrera sig på samt behandlingstiden.  Vi kan skräddarsy hela upplevelsen att möta dina personliga behov (huvud, ansikte, nacke, axlar, dekolletage, mage, rygg, händer, armar, ben, fötter).

 

Eventuella biverkningar av relaxerande kroppsoljemassage är: mindre obehag eller träningsvärk, rodnad, värme, inflammation, huvudvärk eller muskeltrötthet.  För att minimera risken för dessa biverkningar, föreslår vi att dricka mycket vatten både före och efter behandlingen.  Vi rekommenderar också att undvika koffein, alkohol och nikotin under dygnet efter massagen.Basic

60min / 800 SEK


Standard

90min / 1100 SEK


Executive

120min / 1350 SEK


Lyx

150min / 1600 SEK
MWM Stretchterapi


Våra terapeuter hjälper kunder med assisterad stretchning.

De kombinerar en viss mängd tryck med riktningsrörelser som hjälper målvävnaden.

✴︎Fördelar:

· Förbättrad hållning och funktionsförmåga

· Återupprätta normalt avstånd i leder

· Minskning av träningsvärk, stress och smärta

· Frigöra ackumulerade toxiner

· Lindra stelhet

· Pigghet

· Förbättrad blodcirkulation och muskeltonus

· Förbättrad prestationsförmåga

 

30 min / 300 kr
Oriental Fot Reflexology


Teorin för zonterapi är att reflexpunkter motsvarar specifika organ och körtlar i kroppen.  Då man med fingertryck stimulerar dessa reflexpunkter främjar man hälsan i dessa organ och körtlar via kroppens nervbanor. Eventuella biverkningar är: trötthet och gäspande, förkylnings eller influensaliknande symtom från frisläppandet av toxiner, och lätt huvudvärk.  Ibland kan biverkningar även ge ömhet i fötterna, illamående, hudutslag och svettningar. För att minimera biverkningar, rekommenderar vi att dricka mycket vatten för att hjälpa till att rensa kroppen. 


60min / 700 SEKDetox Ansikts & huvud massage


Vår ansiktsbehandling och huvudmassage är ett lite lyxigare paket. Genom att kombinera stimulering av precisa akupunkter i ansiktet och manuellt lymfdränage, som gör att muskelspänningar släpper och lymfan kan cirkulera i kroppen, vilket gör att du kan uppleva en mängd positiva effekter som avgiftning och nerv avkoppling.  Detta är en djup reparativ process som lämnar dig med ljusare och föryngrad hud. I behandlingen ingår en speciell ansiktsmask och massage på händer, armar, dekolletage, hals och huvud.


60min / 800 SEK[Kontraindikationer]

Mayumi's Wellness Massage behandling är icke-invasiv, avkopplande och naturlig. Därför anses den i allmänhet vara en säker behandling för de flesta.  Men det finns kontraindikationer.

Enligt nedan:

• Feber

• Inflammation

• Högt blodtryck

• Infektionssjukdomar

• Bråck

• Osteoporos (benskörhet)

• Åderbråck

• Brutna ben

• Cancer

• HIV

• Hudproblem: som hudutslag, sår, blåmärken, brännskador, bölder, blåsor och fotsvamp (Vanligtvis är dessa problem lokala, så terapeuten kan fortfarande ge massage i andra områden)

• Övriga villkor: För diabetes, astma, sköldkörtelproblem, gikt, cirkulationsproblem, epilepsi och andra allvarliga tillstånd bör man ta försiktighetsåtgärder, och söka upp en en läkare för utlåtande innan massagebehandling.Boking 

mail@MayumisWellnessMassage.com / SMS: 073 6236 997


Avbeställningsregler

Alla avbokningar måste registreras 24 timmar före planerad vård.

Om avbokningen inte görs i tid förbehåller vi oss rätten att ta ut en 50% avbokningsavgift.

No-shows debiteras för fullt pris.